Rechtsbijstand

Een passende rechtsbijstandverzekering

Wilt u meer zekerheid, bijvoorbeeld omdat u een huis gaat kopen, reeds een eigen huis bezit, of uitwonende studerende kinderen heeft? Kies dan voor het comfort van een rechtsbijstand voor particulieren . Als u daarbij een zogenoemd Pluspakket sluit maakt het de dekking compleet. Het verzekeringsgebied wordt hiermee uitgebreid. Ook juridische hulp bij vermogensbeheer en fiscale zaken én mediation bij echtscheiding zijn meeverzekerd.

Wanneer u met (pré)pensioen gaat/bent, kunt u de speciale verzekering voor 55-plussers afsluiten.

Wilt u uitsluitend bijgestaan worden, wanneer u bijvoorbeeld iets overkomt in het verkeer kunt u kiezen voor de rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers.

Waarom een uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor particulieren?

Met een rechtsbijstand verzekering voor particulieren bent uw verzekerd van goede juridische hulp bij dit soort vervelende en soms ingrijpende geschillen.

Extra zekerheid met het pluspakket

De rechtsbijstand verzekering voor particulieren biedt een uitstekende dekking. Maar die dekking wordt nog completer met het Pluspakket voor particulieren. Dit biedt vele extra's zoals een hogere dekking voor externe kosten, uitbreiding van het verzekeringsgebied, rechtsbijstand bij vermogensbeheer en fiscale zaken en een no-claimkorting die kan oplopen tot 10% van de totale premie.

Waarom een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers ?

Het is ook mogelijk om de dekking te beperken tot alleen geschillen rond één motorvoertuig, inclusief de inzittenden (de rechtsbijstand verzekering voor automobilisten).

Extra zekerheid met het Pluspakket

De rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers biedt een uitstekende dekking. Eventueel uitbreiden met het pluspakket maakt de dekking compleet.

Rechtsbijstandverzekering voor 55+

Voor juridische hulp en advies rondom:

Daarnaast is mediation bij echtscheiding in de verzekering opgenomen. Past u regelmatig op de kleinkinderen? Ook zij zijn meeverzekerd, evenals de partner en meereizende (vakantie)passagiers.

De dekking op gebieden die voor 55-plussers minder relevant zijn, is bewust beperkt. Dit geldt bijvoorbeeld voor arbeidsrechtelijke zaken.

Met rechtsbijstand voor 55-plussers bent u verzekerd van juridische hulp en advies bij dit soort vervelende en soms ingrijpende conflicten.