Introductie

In 2003 richtte Vera van der Heijden haar eigen bedrijf op aan de Eikenwal als assurantie-tussenpersoon.

Vera - "De bedoeling is klanten te voorzien van een eerlijk, duidelijk, maar bovenal persoonlijk verzekeringsadvies. Omdat ik alleen werkzaam ben, zijn de communicatielijnen kort. De klant heeft voor alle kwesties één aanspreekpunt.

Ik ben opgegroeid met verzekeringen. Mijn vader heeft tot 2000 een eigen assurantiekantoor gehad en zat toen inmiddels 35 jaar in het vak. Ik heb daar bijna 10 jaar gewerkt. Vooral de klanten-contacten en het op zoek gaan naar de (voor de klant) juiste verzekering, spreekt me geweldig aan.

Ik heb kantoor aan huis, maar ga voor afspraken vooral naar klanten toe. Tijdens kantooruren kan men een afspraak maken. Ik kijk met de klanten naar hun totaalpakket aan verzekeringen. Naar wat ze al hebben lopen en adviseer ze over hoe zaken beter of anders geregeld kunnen worden. Zie ik bijvoorbeeld dat een klant ergens onnodig voor is verzekerd, zal ik het zeker zeggen. Net zo goed zal ik het vertellen als iemand ergens juist niet goed voor verzekerd is. Tijdens zo'n gesprek kan de klant alle vragen op verzekeringsgebied op me afvuren die hij of zij maar wil. Ik spreek uiteraard de taal van de klant en zal niet schermen met dure woorden en vaktaal. Belangrijkste voor mij is dat de klant het begrijpt. Pas als ik merk dat de (complexe) materie helder is en de klant blij is met het behaalde resultaat, ben ik tevreden..."

 

  werkwijze